Persondatapolitik 

Copyright 16. januar 2023

 

Hvis du giver personoplysninger til HackerStop, ønsker vi at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Vi opfordrer til at du læser HackerStops s nedenstående persondatapolitik.  
 
HackerStop indsamler personoplysninger via hjemmesiden. Hvad enten du er gæst på vores hjemmeside eller bruger af HackerStop, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.  
 
 
Når du er gæst på HackerStop.dk eller når du afleverer persondata til HackerStop skriftligt, ved personlig kontakt eller ved brug af digitale tjenester, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.  
 
HackerStop tilstræber altid at sikre størst mulige gennemsigtighed i forhold til indsamling og anvendelse af persondata.

Brug af personoplysninger 

Personhenførbare oplysninger gives kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne levere den service eller aktivitet som den registrerede har tilmeldt sig, og oplysningerne vil af tredjepart alene blive brugt til det konkrete formål. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  
   
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser. 

HackerStop indsamler data via følgende kanaler 

E-mails sendt til fællespostkasse eller medarbejdere hos HackerStop 

Formål: Dialog med brugere. 


Tracking og statistik 


Via hjemmeside (herunder Google Analytics), nyhedsbreve, sociale medier, online-surveys og annoncering online 

Formål: Drift og optimering af Dansk IT/ HackerStop’s digitale ydelser. 

 

Tilmeldingsformularer 

Formål: Oprettelse af profil på Hackerstop. Her indsamles eksempelvis navn, jobtitel, email-adresse, faktureringsadresse, arbejdssted, telefonnummer, køn, alder og interesseområder.


Hackerstop målinger 

Formål: Der opsamles data om brugernes adfærd. Den opsamlede data anvendes til at gøre vores kommunikation så relevant som muligt og til at hjælpe brugeren videre. Data gemmes, indtil brugeren aktivt melder fra, ved at slette sin profil.

 

Opbevaring af data 

HackerStop opbevarer altid data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

Hvem kan tilgå data? 

Data kan kun tilgås af medarbejdere i HackerStop’s sekretariat og deles kun med tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at servicere den enkelte registrerede. I de tilfælde har HackerStop indgået databehandleraftaler.  
 
Alle data som en respondent indsender, er i udgangspunktet ikke delt med eller tilgængelig for andre, udover brugeren og Ejerne. Undtagelser er defineret herunder:

- Alle svar og udregnede indekstal er inkluderet i anonymiseret form i benchmark-data, der er tilgængelig for alle brugere via Hackerstop Dashboardet.

- Alle svar og udregnede indekstal er inkluderet i anonymiseret form i dataeksport fra benchmark-datagrundlaget og kan bruges af Ejerne og udvalgte partnere.

Kun respondenten har adgang til sine egne ikke-anonymiserede data og indekstal. Respondenten kan dog eksplicit vælge at give adgang til deres dashboard og data til udvalgte partnere. Den udvalgte partner, organisation eller virksomhed får adgang til Hackerstop platformen gennem en tredjeparts partner-side på Hackerstop platformen. Partneren vil altid få adgang til de følgende informationer om brugeren: 

- Navnet på virksomheden 

- Branche 

- Alder 

- Køn 

- Hvilke spørgeskemaer som respondenten har udfyldt og hvornår 


Sletning af personoplysninger 

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form. 

 

Indsigt og klage 

Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer HackerStop opbevarer om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Endelig har du ret til at få slettet oplysninger om dig hos HackerStop, såfremt disse oplysninger ikke længere er relevante.

 

Databehandling

Anvender du HackerStop på vegne af en virksomhed, hvortil du indsamler personoplysninger vil du være dataansvarligt for dette. Dansk IT vil da være din databehandler (jævnfør vores Databehandleraftale, som er linket herunder), som du med din brug af platformen og accept af vilkår indgår med Dansk IT.

 

Hent HackerStops databehandleraftale her:

https://hackerstop.dk/Databehandleraftale

 

Kontakt 

HackerStop’s dataansvarlige på:

 

Mail: HackerStop@dit.dk 

Telefon: +45 33 11 15 60 


Dansk IT 

Att. HackerStop

Vermundsgade 38A, st. tv. 

2100 København Ø 


Hvis du mener at vores politik kan forbedres er du velkommen til at sende dine forslag til hackerstop@dit.dk. Vi vil løbende opdatere vores politik efter gældende vejledninger og lovgivning. 

 

HackerStop er et partnerskab mellem

Dansk IT logo sort Industriens Fond logo Black NBI logo Black