HackerStops mission

HackerStop styrker på et uafhængigt grundlag awareness inden for it-sikkerhed i virksomhederne, samfundet og hos den enkelte. HackerStop hjælper dig til at udvikle et stærkere forsvar.

 

HackerStop

HackerStop er et digitalt værktøj, der skaber kontinuerlig awareness og hjælper virksomheder til at skabe en sikker digital adfærd på arbejdspladsen. HackerStop er udviklet af Dansk IT i samarbejde med Industriens Fond og Networked Business Organisation.

 

Ambassadørrollen

Du/I godkendes af Dansk IT som HackerStop-ambassadør. Dansk IT autoriserer ambassadører, der optræder professionelt og har indgående kendskab til awareness indenfor it-sikkerhed, eller arbejder med samarbejdspartnere der har viden på dette område. Dansk IT forventer at ambassadøren spreder det gode budskab vedr. Hackerstop hvor det giver mening. Til arrangementer hvor IT-sikkerhed er i fokus eller på sociale medier, f.eks. LinkedIn og Twitter.

Udarbejdes der artikler eller pressemeddelser hvor Hackerstop er særligt i fokus, vil Dansk IT gerne med indover indholdet – da Industriens Fond i fundingperioden ønsker at godkende den type af kommunikation.

 

 

For yderligere information, kontakt projektleder Luise Søe på 31215214

 

HackerStop er et partnerskab mellem

Dansk IT logo sort Industriens Fond logo Black NBI logo Black